Éttermi ajánlatunk

Home »  Éttermi ajánlatunk

Az alábbi tetszőlegesen variálható frissensültes tál összeállítást ajánljuk rendezvényekre:

1.) Töltött szeletek (2 fajta választható):
– Erzsébet sertésszelet (sajttal – kolbásszal töltött)
– Firenzei sertésszelet (gombával – sajttal töltött)
– Sajttal sonkával töltött csirkemell
– Kapros juhtúróval töltött csirkemell
2.) Natúr szeletek (1 fajta választható)
– Cigánypecsenye
– Grillezett csirkemell
– Palócpecsenye
3.) Rántott zöldségek (1 fajta választható)
– Rántott gomba
– Rántott cukkini
– Rántott karfiol
– Rántott sajt
4.) Köretek (2 fajta választható)
– Sült burgonya
– Fűszeres burgonya
– Rizs (választható: mexikói, kukoricás, rizi-bizi)

IMG_20160416_093708_111

Esküvőkre a következő 2 féle menü összeállítást szoktuk legtöbbször ajánlani:

I. ) Tyúkhúsleves csigatésztával
Marhapörkölt, sós burgonya, galuska, csemege uborka
Svédasztalon:
– Cigánypecsenye
– Sajttal-sonkával töltött csirkemell
– Rántott sajt
– Erzsébet szelet /sajt, kolbász, sertésszelet/
– Rizi-bizi
– Sült burgonya
– Tartármártás
– Káposztasaláta

II.) Tyúkhúsleves csigatésztával, aprólékkal
Marhapörkölt, szarvacska, főtt burgonya, vegyes friss káposztasaláta
Svédasztalon:
– Sajttal-sonkával töltött pulykamell
– Rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol
– Firenzei sertésszelet
– Szezámbundás csirkemell
– Petrezselymes burgonya
– Rizi-bizi
– Tartármártás

Természetesen bármilyen ettől eltérő frissensültes vagy hidegtálat és menüösszeállítást el tudunk készíteni előzetes egyezetetés alapján, – valamint ekkor tudunk konkrét árat is mondani.

Várjuk megkeresésüket:
Étterem: 66/442-610
Hajdu Attila intézményvezető: +36-30-515-5863
Bula Bernadett étteremvezető: +36-30-676-9790

 

Comments are closed.

CLOSE
Heti menü
FEK 2014 © copyright.